Pølsebord 1

Leverpostej og bacon, spegepølse med remoulade og ristet løg, Rullepølse med mayonnaise, rå løg og sky, roastbeef med remoulade, ristet løg, høvlet peberrod og agurksalat, steg med rødkål, svesker og agurksalat, hamburgerryg med italiensksalat og asparges, pate, Pyntet med appelsiner, æbler, melon og vindruer.

Min. 8 pers. – Pris pr. person

100,00

Pølsebord 2

Leverpostej og bacon, spegepølse med remoulade og ristet løg, Rullepølse med mayonnaise, rå løg og sky, roastbeef med remoulade, ristet løg, høvlet peberrod og agurksalat, steg med rødkål, svesker og agurksalat, hamburgerryg med italiensksalat og asparges, oksebryst med peberrodssalat, kylling med urter, pate, Pyntet med appelsiner, æbler, melon og vindruer. Sild med karrysalat.

Min. 8 pers. – Pris pr. person

110,00

Pølsebord 3

2 slags ost med druer og kiks, leverpostej og bacon, spegepølse med remoulade og ristet løg, Rullepølse med mayonnaise, rå løg og sky, roastbeef med remoulade, ristet løg, høvlet peberrod og agurksalat, steg med rødkål, svesker og agurksalat, hamburgerryg med italiensksalat og asparges, pate, Pyntet med appelsiner, æbler, melon og vindruer.

Min. 8 pers. – Pris pr. person

110,00